Koningsdag 27 april 2018

PROGRAMMA KONINGSDAG 27 APRIL 2018

Om 11.30 uur verwachten we alle kinderen van Bierum in het Centrum om samen met de dames van de Oranjevereniging alle vervoersmiddelen van de kinderen te versieren onder het genot van eten en drinken.

Om 13.00 uur zal worden gestart met de optocht onder begeleiding van CBS. We starten en eindigen bij het Centrum, waar we met elkaar zullen genieten van een oranje tompouce en een oranjebitter.

Om 14.00 uur start de BINGO-middag. Er zijn leuke prijzen te verdienen We houden vier rondes waarbij er prijzen voor zowel de kinderen als de volwassenen zijn. Oranjevereniging zorgt voor lekkere hapjes. Het drinken is voor eigen rekening.

Hartelijke groet,

Oranjevereniging Bierum

We kunnen terugkijken op een geslaagde Koningsdag.

Er kwamen zo’n 15 kinderen waar we samen de fietsen en skelters van hebben versierd. Tussen de middag met elkaar genoten van een broodje knakworst en ranja.

Om 13.00 uur  gingen we samen met de Muziekvereniging CBS door het dorp. Na afloop kreeg iedereen een tompouce met oranjebitter of ranja aangeboden.

Om 14.00 uur begon de bingo. Het centrum zat vol en het was een gezellig en spannend samenzijn. Onder het genot van een hapje en een drankje en leuke prijsjes vloog de middag om en ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis.